ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΕ ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ!!

Εξοικονομήστε ενέργεια !!! Δοκιμάστε την μαγειρική με επαγωγικές συσκευές : εστίες, πλατώ, φριτέζες, κ.λ.π. Γιατί να προτιμήσω επαγωγικό μαγείρεμα ;

Sous Vide & Vacuum

Με την μέθοδο του sous vide, η απόκλιση είναι από 0,07°C – 0,1°C, ώστε να μην υπάρχουν αυξομοιώσεις στην θερμοκρασία και αλλοίωση της γεύσης. Υπάρχει… Read More »Sous Vide & Vacuum

Γιατί η θερμοκρασία του σκεύους μου είναι διαφορετική από τη θερμοκρασία του φαγητού μου;

Με απλά λόγια, η θερμοκρασία του σκεύους μαγειρέματος δεν είναι πάντα η ίδια με εκείνη που έχει το φαγητό. Εάν χρησιμοποιούμε μικρό σκεύους π.χ. του… Read More »Γιατί η θερμοκρασία του σκεύους μου είναι διαφορετική από τη θερμοκρασία του φαγητού μου;

Οργανικά απόβλητα

Οργανικά απόβλητα Τα οργανικά απόβλητα αποτελούν περίπου το 40% του συνολικού βάρους των απορριμμάτων. Μια πλέον διαδεδομένη μέθοδος διαχείρισης αυτών των αποβλήτων είναι η κομποστοποίηση… Read More »Οργανικά απόβλητα

Ψαρόπιτα

Ψαρόπιτα Δημιουργήστε κάτι διαφορετικό όπως μια ψαρόπιτα με φρέσκα υλικά και ξαφνιάστε τους καλεσμένους σας!! Συνταγή για 6-8 άτομα Υλικά ● 50gr βούτυρο. ● 50gr… Read More »Ψαρόπιτα